dimecres

Es3 post Setmana Santa

Avui me n'he adonat que el tercer trimestre serà molt més complicat del compte. Hi ha colònies, sortides, competències bàsiques a 4rt, festa de fi de curs i molt poc temps, a més, si les coses van com han d'anar seré pare a la primera quinzena de juny i es veu que no envien substitut. Això vol dir que sent tutor i alhora especialista i coordinador d'informàtica se'm gira molta més feina del normal i hauré de deixar córrer la idea que em voltava pel cap d'agafar-me durant el maig els quinze dies que em toquen per matrimoni. A veure, hauré d'acabar tots els temes de llengua i mates en temps rècord, avaluar a tothom, fer entrevistes amb pares i amb educació especial, preparar alguna cosa pels de sisè, co-organitzar la festa de fi de curs (encara que potser ni la vegi), ah, no hi pensava, també sóc especialista en EF i psicomotricitat, és clar, més avaluacions i més notes a tort i a dret. La veritat és que ser tutor m'agrada i també m'agrada fer llengua i mates però una persona normal no pot donar el 100% en tot i jo sóc una persona normal que fa ben bé el que pot. Quan un especialista és tutor la cosa canvia molt, vulguis o no al final la balança pesa més cap a les llengües i les matemàtiques.
Anyoro els temps en els que treballava en una escola més gran i em sentia recolzat constantment per una paral·lela i on el treball en equip es feia més sovint i millor. En una escola cíclica t'has d'espavilar com puguis i si ets tutor d'una classe complicada doncs ja veus com s'embolica la troca.
Els ordinadors s'han tornat a espatllar, l'any que ve em sembla que un servidor deixarà de ser coordinador, només són maldecaps i a sobre sóc l'únic pringat que no cobro el complement de coordinació perquè treballo a la cíclica.
I ara una de bona:
Fa un mes em vaig fer uns anàlisis de sang i revisió mèdica gratuïts des del Departament d'Educació. L'any 2001 també ho vaig fer quan treballava a una altra escola. Avui la directora m'ha dit que no enviaran els resultats a l'escola perquè segons els responsables de les revisions jo no havia d'haver fet la revisió perquè ja n'havia fet una el 2001. Resumint, que he suposat una despesa innecessària al Departament per fer-me una revisió mèdica 5 anys després i no em pensen enviar els resultats a l'escola amb els resultats dels altres companys, si vull els resultats que els vagi a buscar! increïble.
I acabo. No sé si a Navarra i Euskadi amb el seu bonic concert econòmic tenen aquests problemes... ho deixo a l'aire.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt complicat aquest trimestre i molt curt. En el meu cas també faig d'especialista d'EF i d'anglès a cicle superior i tinc una tutoria de sisè amb viatge fi de curs. I a sobre m'ha tocat estar en un tribunal d'oposicions ....

Anònim ha dit...

Deu ni do MEF!! La situació no és molt optimista. El calendari no ajuda, i, a més, si afegim altres responsabilitats i obligacions... Sol donar-te ànims!!! Que ja queda poc.

Salut

JRoca_Font ha dit...

Ricard, tela marinera el que t'espera també. Jo he sigut tribunal d'oposicions i espero no tornar-ho a ser perquè l'experiència no em va agradar. A sobre, per culpa de les opos, vaig haver de faltar molt a l'escola i em va anar fatal com a tutor per entrevistes, notes, etc..
Bé, ja en sortirem, això espero vaja.
Jaume, gràcies de nou pels ànims, de veritat que ajuden.
Salutacions amics.