divendres

Pressupostos participatius 2006

Les coses són com són i també hem de felicitar quan creiem que una cosa rutlla o ha rutllat. L'Ajuntament del Figaró-Montmany ha arreglat un espai que hi havia al mig del poble i n'ha fet una pista per practicar esport. L'espai no és molt gran i fa uns anys era el pati de l'escola, ara només hi han pogut posar dues porteries i una cistella de bàsquet anti-vandàlica però ha quedat prou bé. Això ha sortit dels pressupostos participatius del municipi i de les votacions que van fer els alumnes des de l'escola. Avui hem inaugurat l'espai i els nens han llegit un petit escrit on es comprometien a respectar l'espai i alhora se sentien part important del poble per haver-lo fet possible.
Els alumnes de l'escola ja fa temps que demanen un gimnàs pel centre (construït l'any 2004). El Síndic de Greuges em va contestar dient que tenia un compromís del Departament que a l'estiu del 2006 farien obres pel gimnàs, amb el fred que fot jo diria que ja ha passat l'estiu i no he vist obres per enlloc.
Avui hem cantat Nadales al vestíbul perquè no tenim cap espai prou gran. Els de cicle superior han fet una petita representació que han vist els de les primeres files perquè no tenim ni escenari. Han cantat molt bé tots.
Bones festes!

1 comentari:

Anònim ha dit...

No me’n parlis de fred!!! A la meva escola d’aquest curs també hi ha un projecte, d’aquells que es fan eterns i mai arriben, per cobrir la pista on fem EF els de cicle superior. Mentre no arriba, els d’inicial al gimnàs calentons i nosaltres a curtir el cutis, mirant-ho positivament, tindrem una pell eternament ben conservada...

Salut company