dijous

Diumenge un clàssic de l'absurd a la Canal de Tona

Rebo un e-mail d'en Castanyer. Aquest diumenge hi ha teatre a sala La Canal (Tona). Actuen un grup de Terrassa que es diuen 34 passes i escenifiquen el clàssic del teatre de l'absurd "La lliçó" de Ionescu.
Faig un "copy-paste" de part de l'e-mail.

Un Professor, malalt del seu saber. Una Alumna amb només tres setmanes per a presentar-se a un examen de Doctorat Total. I una Criada tossuda que interromp constantment la classe particular.

Amb tot, la lliçó s'inicia amb normalitat fins que a l'Alumna li ve... un sospitós mal de queixal! A partir d'aquí, l'orgull del Professor es transforma en follia... I és llavors quan l'aritmètica porta a la filologia i la filologia porta a... un sorprenent final.

La lliçó , d'Eugène Ionesco, és una de les peces teatrals més representades arreu. Sense anar més enllà, aquest 2007, el Théâtre de La Huchette de París celebrarà el 50è aniversari de la representació ininterrompuda d'aquest text. I això vol dir més de 15.500 pujades de teló seguides. Malauradament, a casa nostra aquest clàssic del teatre de l'absurd és encara força desconegut. Decideix-te, doncs, a rebre la lliçó de la teva vida a casa d'aquest conegut Professor.



Diumenge 7 de gener del 2007
Hora: 18h
Lloc: Sala La Canal de Tona (Osona)