divendres

El "polígrafo": crim reiteratiu i reincident a la infància

Ja es pot consultar la guia "Televisió i família: activitats per a debat", cliqueu aquí i s'obrirà un PDF. Ja ho sé, d'aquest tema ja n'havia parlat al bloc però és que acabo de posar Antena 3 a les 19h i sortia un paio enganxat al polígrafo, després han dit que deia mentides quan li havien preguntat si prenia substàncies per mantenir més relacions sexuals, de fons es veien imatges d'una actriu pornogràfica, increïble! en horari infantil. Fa dos dies, al mateix programa, sortien una colla de "expertos" dient que l'educació de "nuestros hijos está en peligro" i feien un debat sobre els comportaments actuals de la quitxalla, per llogar-hi cadires, vaja! I el CAC què fa? el CAC retira algun anunci de 20 segons quan el problema són els programes que de 3 a 9 de la tarda omplen la graella d'algunes televisions, que perquè no dir-ho, són les que tenen més audiència.
Tornem a la guia, punt 8, 9 i 10 de les 10 recomanacions:
8. Busquem alternatives al consum televisiu: jugar, llegir, fer esport, sortir amb els amics, etc. Hi ha moltes coses per fer a més de mirar la televisió.
9. No deixem que la televisió sigui l'única font d'informació i l'única opció cultural dels nostres infants. Ajudem-los a interessar-se per la premsa, la ràdio, el cinema, el teatre, etc.
10. Recordem que els infants tendeixen a imitar la manera de fer dels adults també pel que fa a la televisió.
Pregunta: calen 10 recomanacions? feu-ne 7 i deixeu-vos d'històries, aquests 3 últims punts No són recomanacions per mirar la Tv en família, no fotem!

Smashing Pumkins: To forgive

1 comentari:

Anònim ha dit...

Segueixo amb interès els teus posts sobre aquesta qüestió. Fa temps que crec que és un tema preocupant i sobre el que ningú està fent res.