divendres

La paella valenciana i el cor de la ciutat

La família d'en Vicent són aficionats al Cor de la ciutat. Cada tarda mentre fan el cafè escullen la telenovel·la catalana en comptes dels programes de premsa groga d'altres cadenes. Avui dia 27 estaven molt preocupats perquè han sentit dir que a en Francisco Enrique li molesta que es vegi TV3, té intenció de fer tancar el repetidor. Per sort hi ha hagut una colla de persones que han pujat al cim de la Carrasqueta i n'han evitat el tancament. En Vicent i la seva família avui podran veure el Cor de la ciutat i després El Club gràcies a uns ciutadans que s'han mullat (literalment també) per la llibertat d'expressió. En Francisco Enrique ha perdut aquesta batalla però té la paella (valenciana) pel mànec.
La família d'en Vicent estaran atents a El Temps amb la Mònica López. A partir de demà han de saber si agafar el paraigües o no per pujar cada dia a la Carrasqueta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

NO COMENT.STOP.

PRÒXIMES ELECCIONS NOSALTRES DECIDIM.STOP.

TOTS ELS CANALS AUTONÒMICS A TOT L'ESTAT ESPANYOL, VULL VEURE TV3 I ETB, PER QUE NO?.STOP.

PER QUÉ NO VOLDRÀ VEURE LA TV3 EL Sr FRANCISCO ENRIQUE? AAAAAAA JAAA....COM ELL ÉS EL PROPIETARI DE CANAL 9, NO VOL COMPETÈNCIA.