dilluns

Compartint EF a la xarxa


Aquests darrers dies he estat molt ficat en temes de teatre i us he parlat poc del projecte que estem portant uns quants MEF osonencs que vam participar al Seminari d'Educació Física de Vic. En aquest seminari vam tractar l'EF des de la perspectiva de la nova llei educativa i vam arribar a fer un material entre tots que properament publicarem. Una vegada acabades les sessions pròpiament dites ens hem seguit reunint per polir el material i buscar formes de fer-lo públic, serà un plaer donar a conèixer una bona feina feta entre tots que de ben segur ajudarà a molta gent en la seva tasca educativa diària.
D'altra banda estic subscrit a les notícies per e-mail a les notícies al portal web CompartiendoEF i cada dia en fan alguna de nova, són gent innovadora amb ganes de millorar i dignificar l'assignatura dia a dia la qual cosa és lloable. En l'últim e-mail ens feien coneixement d'un article que hauríem de llegir tots els MEF: Prevención de accidentes en el ámbito escolar y primeros auxilios ante las lesiones más frecuentes en la práctica físico-deportiva de María del Mar Serrano Ramos a la revista Efdeportes.com.
També és destacable el post "Grupo de trabajo educación física lúdica" del bloc Mes Trex.
Des d'Aragó ens arriba un altre bloc d'EF: No solo EF
Per la meva part tinc ganes de tornar a fer material nou per la pàgina "Educació Física, no gimnàstica!" i alhora fer extensiu aquest material a altres pàgines educatives com vaig fer la darrera vegada que vaig crear material nou.
Per cert, d'on treuré el temps?
Foto: "de mica en mica s'omple la pica..." de JRoca

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espero que trobis temps!!! Tot això que comentes sembla molt interessant.