dilluns

Mishima

Porto el cap de setmana escoltant Mishima i el seu nou disc "Set tota la vida". És un d'aquells grups que feia molt de temps que coneixia de referències però que no havia escoltat gairebé gens i de moment no em decepcionen pas gens, tot el contrari. Intento cançó a cançó buscar semblances amb altres grups i em costa força, suposo que això vol dir que el grup té personalitat o que jo hi entenc menys del que em penso. Avui a la ràdio he punxat la cançó "Em deuria enamorar", de moment és la que més m'agrada però coneixent-me és possible que demà l'odiï.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

wau! jo els vaig descobrir al concert del casino fa algunes setmanes, em vaig comprar els discs i estic enganxadíssim a l'últim. És brutal. Tinc un post pendent per parlar-ne!

JRoca_Font ha dit...

Gerard,
jo també n'estic ben enganxat, porto dos dies amb una de les melodies al cap tot el sant dia. Tenen alguna cosa i de moment encara no sabria què és, tinc ganes de veure'ls en directe a veure què tal.
Salut

miq ha dit...

Mishima forever!
"Set tota la vida" i "Trucar a casa, recollir les fotos. Pagar la multa" són dos discos de capçalera. I cabdals per entendre la música catalana actual: Mazoni, Sanjosex, Guillamino, Erm, Refree, Roger Mas...i molts d'altres.

Per cert, jordi, a tu que t'agraden els Kitsch, has sentit Abús? Són molt recomanables tots tres discos.

JRoca_Font ha dit...

Miq,
ja et vaig fer cas amb Sanjosex i ara et faré cas amb les altres recomanacions.
Dels Abús no he escoltat res, també m'ho apunto, gràcies.
Salut

Joan Arnera ha dit...

Misihima són efectivament un dels millors grups catalans que hi ha... No deixis de recuperar el disc anterior, que també és absolutament preciós.
Salut!