dilluns

Envia parlar al 7777 i rebràs un informe per parlar d'educació

Llegeixo que l'Estat Espanyol està a la cua de la UE en innovació perquè el sistema educatiu no potencia la creativitat, ho diu en Joan Majó que és un enginyer industrial que va ser durant un any ministre d'Indústria, val. Es basa en un informe que segons diu pot ser "difícilment discutit", val.
Al final de l'article al Periódico diu: "Finalment, l'acceptació que la creativitat no és una cosa pròpia sobretot d'artistes o altres agents culturals, sinó que la creativitat en totes les àrees de la vida social i econòmica és la clau del benestar futur. Estimular- la és un deure i reprimir-la suposaria un greu error."
Val, gràcies, a partir d'ara deixaré de reprimir la creativitat dels meus alumnes.

El vídeo no té res a veure (o sí) amb el contingut del post però l'he posat perquè m'encanta; és de Big train de la BBC. Apa.

2 comentaris:

una més ha dit...

HOmeeeee! ara s'ha il.luminat aquest!

Cal estimular TOTS els trets positius de la persona (no només la creativitat).

Això passa també amb disciplines com la música i l'educació física, oi? ;)

Tot el que és positiu en l'ésser humà contribueix, sens dubte a la millora de la qualitat de vida; de forma individual, col.lectiva...

I heuríem de començar a treballar-ho des de ben petitons!

JRoca_Font ha dit...

Una més,
s'ha il·luminat, tu ho has dit. Fa molts anys que s'estimula molt la creativitat i de vegades aquest fet fa que hi hagi mestres que perdin autoritat en no dominar l'equilibri ja que confonen creativitat amb excessiva llibertat de fer el que vulguin.
Salut